Likestillingsforum - Jenter og gutters hverdagsliv på Sørlandet.mpg

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!



Added by miamigo
165 Views
Senter for likestilling skal samle og styrke forskning og kompetanse på kjønn og likestilling på Agder, styrke utdanning og formidling om kjønn og likestilling og være en drivkraft for økt likestilling i regionen. Senter for likestilling er et samarbeid mellom Universitetet i Agder, Agderforskning og agderregionen, og er organisert under Universitetet i Agder på Campus Kristiansand.
---------------

Senter for likestilling arrangerer tre Likestillingsforum hvert halvår. I disse forumene presenteres spennende og relevant forskning på kjønn og likestilling på en lett forståelig og tilgjengelig måte. Forumet er åpent for alle interesserte.

Vi ønsker at Likestillingsforumet skal være en uformell, faglig spennende og nettverksbyggende møteplass for forskere og praktikere på likestillingsfeltet. Slik ønsker vi å bidra til at det viktige likestillingsarbeidet som skjer rundt om i regionen er kunnskapsbasert. På Likestillingsforum blir det alltid brukt mye tid på spørsmål og innspill mellom innleder og tilhørere. På denne måten blir forumet en møteplass mellom forskere og praksisfeltet.

Forumene dekker temaer som ligger innenfor et utvidet likestillingsbegrep. Selv om det på Agder er behov på et særskilt fokus på kjønn, er det også viktig med kunnskapsheving på andre diskrimineringsgrunnlag. Etnisitet, seksuell orientering og nedsatt funksjonsevne er andre viktige fokusområder.

Du finner oss på www.senterforlikestilling.org og på facebook.
Ta kontakt på post@senterforlikestilling.org.


Beklager ustødig filming - det var ett håndholdt kamera. Vi satser på at vi får tak i stativ til neste gang!
Category
Sørlandet
Commenting disabled.